Bloggen var kapad!

Vilken lyx! Först 4 dagar på Yazuragi tills man blev skrynklig som ett russin av alla bad. Och imorgon åker jag till New York en vecka. Min 30-årspresent till min sambo. Gissa hur mycket hon fyllde?

Funderade ett tag på att köra nåt standupgig i NY, men jag har kommit fram till att jag ska hoppa över det och passa på att vila från prestations-pressen när jag ändå är bortrest. Däremot ska jag kolla in lite komiker inför Sthlm Comedyfestival (2-4 sept). Där bokar vi på Roa produktion in ett flertal internationella komiker ju, blandat med de bästa svenska.

När jag ändå pushar för roliga evenemang: Missa inte sommarens roligaste kväll: Sunny standup.

presssunnystandup2010

Vi blir en hel drös roliga komiker som åker runt till en massa sommarstäder. Spelschemat hittar ni om ni klickar på länken ovan. Som ni förstår är det liksom en kavalkad av standup där alla kör 10-15 min vardera.

Just det. Min blogg blev ju kapad när jag var i Bubblan. Min webmaster Fredrik hade ju mina koder. Men nu bytte jag så att han inte kan inkräkta mer. Skaffa en egen blogg, Fredrik!

Vi hörs när jag är hemma igen!

KOMMENTERA